Wie zijn wij?

Van Dorp installaties bv is een landelijk werkend installatiebedrijf met vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Deventer, Heerenveen, Helmond, Rotterdam, Oud-Beijerland, Uden, Venlo, Zevenaar en Zoetermeer. Het bedrijf telt circa 800 medewerkers. Als totaalinstallateur bieden wij een totaalpakket aan technische diensten en kunnen wij alle techniek in gebouwen zelfstandig ontwerpen, realiseren en beheren.

Op deze wijze houdt Van Dorp installaties het overzicht over het totale installatiepakket en kan zo effici├źnt inspelen op de wensen en behoeften van de klant. In de bedrijfsvoering is het kwaliteitsaspect van groot belang. Ook kennis en respect voor de klant, het product, de mensen en het milieu staan bij ons bedrijf hoog in het vaandel.

Alle installaties die Van Dorp installaties verzorgt en onderhoudt zijn duurzaam, energiezuinig en optimaal in gebruik. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe methodieken en technologie├źn om onze producten en diensten nog beter te laten aansluiten op de wensen en behoeften van onze klanten. Wij houden daarbij rekening met ons milieu en onze leefomgeving.

Bekijk onze bedrijfsfilm eens!

www.vdi.nl